×

18ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας

18ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας

18ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας

 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε τη διοργάνωση του 18ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου Παχυσαρκίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Μαρτίου 2024, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, με φυσική παρουσία συνέδρων.

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας είναι πλέον από τις πιο ιστορικές και σημαντικές ιατρικές εταιρείες, αφού από το 1991 που ιδρύθηκε έχει σταθερή και συνεπή επιστημονική, εκπαιδευτική και επιμορφωτική παρουσία.

Όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε και εφέτος να διοργανωθεί ένα πολύ επιτυχημένο Συνέδριο. Έτσι, η προσεκτική επιλογή της θεματολογίας, με έμφαση στις νεότερες εξελίξεις στην πρόληψη και αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, αλλά και ιδιαίτερα των επιπλοκών της, θα δώσει απαντήσεις σε καθημερινά ερωτήματα που συναντάμε αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα υγείας υπέρβαρων και παχύσαρκων ασθενών.

Η επιλογή εξαίρετων Ελλήνων επιστημόνων έχει ως στόχο να μεταδοθούν όχι μόνο οι γνώσεις τους αλλά και η μεγάλη κλινική τους εμπειρία, διότι μόνο ο συνδυασμός της θεωρίας με την πράξη μπορεί να οδηγήσει στην ολοκληρωμένη γνώση.

Στο πλαίσιο αυτής της διοργάνωσης, παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών του συλλόγου σας για το Συνέδριο.

Σε επισύναψη σας αποστέλλουμε την νέα ηλεκτρονική αφίσα του Συνεδρίου, προς ενημέρωση των συναδέλφων και λοιπών ενδιαφερομένων, με τη θερμή παράκληση να ανανεωθεί η σχετική ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα σας διατηρώντας παραπομπή στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνεδρίου μας (www.eiepcongress2024.gr).

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξη και προσβλέπουμε στην ενεργό συνεισφορά σας στο Συνέδριό μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Εκ μέρους της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Παχυσαρκίας

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Οι Συντονιστές της Επιστημονικής Επιτροπής
Ευθύμιος Καπάνταης Λεωνίδας Λαναράς Αλέξανδρος Κόκκινος
Παθολόγος – Διαβητολόγος Παθολόγος – Διαβητολόγος Παθολόγος – Διαβητολόγος