×

Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Η είδηση του τραγικού συμβάντος με την απώλεια αθώων και ανυποψίαστων συνανθρώπων μας, πριν λίγες ώρες στα Τέμπη, πλημμυρίζει τη ψυχή μας μόνο με αρνητικά συναισθήματα. Δεν υπάρχουν λόγια ικανά να περιγράψουν, ώστε να αποτυπωθεί η πραγματική έκταση του θρήνου.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας συμπαρίσταται στους συναδέλφους και τίθεται στη διάθεση του ΙΣ Λάρισας για παροχή βοήθειας σε κάθε επίπεδο.

Προτρέπουμε ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας, που δεν έχουν αιμοδοτήσει το τελευταίο 6μηνο, να προσέλθουν στο τμήμα Αιμοδοσίας του ΓΝ Κορίνθου, αύριο Πέμπτη 2/3/23 και Παρασκευή 3/3/23 (08:00-19:00), για να χαρίσουμε ελπίδα και ζωή στους τραυματισμένους συνανθρώπους μας.

Οφείλουμε ιδιαίτερο ευχαριστώ στο τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας, που δείχνοντας γρήγορα αντανακλαστικά φρόντισε και απέστειλε μεγάλο αριθμό φιαλών αίματος, από τη πρώτη στιγμή.

Η στήριξή μας βρίσκεται αμέριστη με τις οικογένειες των αδικοχαμένων θυμάτων. Η σκέψη μας, όμως, είναι σε αυτές τις ψυχές που δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Είναι σε αυτές, που ακόμα περιμένουν έναν γυρισμό.

Όλο μας το είναι βρίσκεται με αυτούς, που το ταξίδι της ζωής έμεινε ανεκπλήρωτο. 

                                                                    Για το ΔΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                 ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΜΕΛΛΟΣ                   ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΕΡΓΕΝΤΑΝΗΣ