×

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΠΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΠΑ

Με μεγάλη οδύνη και βαθιά θλίψη, χθες βράδυ, πληροφορηθήκαμε για την απώλεια του πολυαγαπημένου μας συναδέλφου: ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΠΠΑ

Γεννήθηκε στη Αθήνα το 1969 (53 ετών) και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια της Ιταλίας. Εκπαιδεύτηκε στη ειδικότητα της Γενικής – Οικογενειακής Ιατρικής στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο Τριπόλεως. Υπήρξε ενεργό μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας από το 2006 έως και το 2022, ενώ από το 2018 ήταν εκλεγμένο μέλος του παρόντος διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας. Ο εκλιπών, υπηρέτησε την ιατρική με αφοσίωση και αυταπάρνηση στο ΚΥ Λουτρακίου και επι σειρά ετών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου. Ήταν στυλοβάτης του τμήματος, το οποίο και αγαπούσε ειλικρινά, καθώς δεν έλειψε από καμία μάχη. Παράλληλα, διακρίθηκε για τη μεγάλη εθελοντική του προσφορά, παρέχοντας ιατρικές υπηρεσίες στα ακριτικά νησιά μας και στη μεγάλη του αγάπη, τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ήταν υπέρμαχος της εκπαίδευσης νεών συναδέλφων, καθώς έδειχνε τον δρόμο σε όλους.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του και ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την επιστημονική και κοινωνική του προσφορά, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας αποφάσισε ομόφωνα:

  1. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος.
  2. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.
  3. Να διαβιβαστεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια και στους οικείους του.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΜΕΛΛΟΣ                                      ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΙΛΗΣ