×

Δωρεάν Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου

Δωρεάν Μαστογραφία και Τεστ Παπανικολάου

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας στηρίζει και ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ κάθε δράση που αφορά τη πρόληψη του γενικού πληθυσμού!
Οι γυναίκες “πάντα” πρώτα!!!

Στα πλαίσια του προγράμματος “Η Ελλάδα Κατα του Καρκίνου”, το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας με τη στήριξη, πρωτίστως, του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, θα διενεργεί για τις επόμενες εβδομάδες στον νόμο Κορινθίας, πληθυσμιακό έλεγχο γυναικών για τη πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση των κακοηθών όγκων μαστού και τραχήλου της μήτρας.
Ο ΙΣΚ συμφώνησε, προώθησε και στήριξε τη πραγματοποίηση του προγράμματος από τον Αύγουστο 2019, μετά από συνάντηση του Προέδρου κου Χρυσοβαλάντη Μέλλου με κλιμάκιο του Ελληνικού Ιδρύματος Ογκολογίας, στα γραφεία του Συλλόγου και αφού πρώτα διασφαλίστηκε η συμμετοχή όλων των δήμων της Κορινθίας.
Καλούμε τις γυναίκες να αγκαλιάσουν τη δράση επενδύοντας έτσι στη πρόληψη. Γιατί αυτή είναι που σώζει ζωές! Συμβουλευτείτε, πρώτα, τους ιατρούς σας για τη δράση και τη χρησιμότητά της. Πρώτη στάση ο δήμος Κορινθίων.
Ο ΙΣΚ, σταθερός στις δεσμεύσεις του, στηρίζει τη πρόληψη, δημιουργώντας παράλληλα τις συνθήκες για αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και την θωράκιση της Δημόσιας Υγείας.