×

24o ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ

24o ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ

12-14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018

“Αλεξάνδρειο” Συνεδριακό Κέντρο Λουτράκι

Πρόσκληση


Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 24ου Μετεκπαιδευτικού Συνεδρίου Ωτορινολαρυγγολογίας, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στη Τελετή Έναρξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20:00, στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο, στο Λουτράκι.

Με εξαιρετική τιμή,
Δημήτρης Νταβίλης
Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα “ Δράση ενημέρωσης του κοινού για την αλλεργική ρινίτιδα ”

Η αλλεργική ρινίτιδα, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας πλήττει το 30% του πληθυσμού επηρεάζοντας την ποιότητα ζωής των ασθενών αλλά και τις κοινωνικοοικονομικές στρατηγικές των εθνικών συστημάτων υγείας.

Η Ελληνική Εταιρεία ΩΡΛ Αλλεργίας, Ανοσολογίας και Ρογχοπαθειών και η Πανελλήνια Ωτορινολαρυγγολογική Εταιρεία Χειρουργικής Κεφαλής & Τραχήλου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, διοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού για την αλλεργική ρινίτιδα, τις μεθόδους διάγνωσης και τις σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ελεγχθούν, από ιατρούς μέλη των εταιρειών μας, για πιθανή αλλεργία ανώτερου αναπνευστικού.
Οι ημέρες διεξαγωγής της εκδήλωσης είναι η Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, ώρα 17:00 – 20:00 και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018, ώρες 09:00 -14:00 και 16:00 – 19:00, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των εργασιών του 24ου Μετεκπαιδευτικού Συνεδρίου Ωτορινολαρυγγολογίας.